fareed's FotoPage

By: fareed jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jan-2009 05:05 Email | Share | | Bookmark
my new home

 
tak lama lagi,rumah ni akan aku duduki...nak kata impian tu tak la.sebab mmg aku cari rumah setingkat. psatu ada laman skit..jadik la...bukan apa, fikirkan bile ayah ngan mama dtg,senang skit.kalo umah 2 tingkat kesian kat dorang...apa pun,insya allah, aku akan pindah ke rumah baru nie....


Friday, 9-Jan-2009 14:57 Email | Share | | Bookmark
1st trial...my new dslr

 
 
 
View all 9 photos...
pic nie time ngah usha2 kamera baru beli..saja nak ngetest jer...


Friday, 5-Oct-2007 18:36 Email | Share | | Bookmark
......

 
 
 
View all 6 photos...
celebrate besday mama kat umah kak lang di west port.


Sunday, 12-Nov-2006 07:05 Email | Share | | Bookmark

sian yoyo..penat kot..
minum jap di Tasik Banding
 
View all 8 photos...
seminggu lepas raya,kitaorag trip g kelantan..aku zam,wan,denggi,yoyo,khai,blue n zack..membe2 klang tido umah aku 1 mlm.soknya tido umah nenek khai di kuala kangsar.friday morning bertolak ke Kelantan,singgah umah bapa saudara zam pastu singgah beraya umah family member aku di Tanah Merah.terus p umah blue.lepak2,makan2,masing2 dah penat,g umah yoyo laks tido umah yoyo...soknya kitaorang g jeram pasu.baliknya ari ahad.best gak jejalan reramai ni.sesaja makan angin...tak tau la bila lg leh jln2 ngan diorang ni...pic2 ni pun sebahagian je...to my friend..hope'll c u again n make the other trip 2gether..pasni kita nak g mana pulak ekkk....


Sunday, 23-Apr-2006 13:26 Email | Share | | Bookmark
time takde keje...lamanku

 
 
 
View all 8 photos...
dulu aku benda2 ni bukan la aku minat sangat2.bila stat keje,byk masa lapang lepas balik keje,aku jadik boring..then nie la yg aku buat.beli pasu,tanam pokok,letak depan umah...kat laman ni ada yang aku beli,ada yang makcik aku bagi dari kg..lelama nengok umah aku..cam cantik je..kekdang tu cam srabut je..wat ever la..yg penting, kat sini la tempat lepak time takde keje...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net